ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/3/17

Ερώτηση στην Βουλή για τα προβλήματα στη μεταφορά ασθενών και τη λειτουργία του ΕΚΑΒ


Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Σε έκρυθμη κατάσταση ο χώρος της Υγείας

Τα προβλήματα στη μεταφορά ασθενών και τη λειτουργία του ΕΚΑΒ, επισημαίνει ο βουλευτής κος Σπύρος Λυκούδης  από το Ποτάμι σε ερώτησή του με θέμα «Σε έκρυθμη κατάσταση ο χώρος της Υγείας» καλώντας τον Υπουργό Υγείας να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

Θυμίζουμε ότι το «Ποτάμι» με την υπ΄αριιμ. 641 ερώτηση στις 24/10/2016 προς τον Υπουργό Υγείας αναφερόταν στα προβλήματα στη μεταφορά των ασθενών και στη λειτουργία του ΕΚΑΒ, ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις και δεσμεύσεις για συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα σχετικά με τις ελλείψεις, η οποία όμως ερώτηση, δεν απαντήθηκε μέχρι σήμερα.
Οι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης και Κωνσταντίνος Μπαργιώτας  επικαλούμενοι δημοσιεύματα του Τύπου και καταγγελίες των συνδικαλιστικών φορέων στον κλάδο της Υγείας υπογράμμιζαν ότι στην Αθήνα αντιστοιχεί μόλις 1 ασθενοφόρο ανά 100.000 κατοίκους και μάλιστα σε ηλικία απόσυρσης χωρίς προσωπικό και υλικά απολύμανσης την ώρα που σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες η σχετική αναλογία είναι 1 προς 30.000.

Ερώτηση
Θέμα: Σε έκρυθμη κατάσταση ο χώρος της Υγείας
Κόμμα: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Ημερομηνία: 03/03/2017
Καταθέτοντες: Λυκούδης Σπυρίδων
Υπουργεία: Υγείας


Ο βουλευτές του «Ποταμιού» κος Σπύρος Λυκούδης

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews