ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/3/17

ΑΥΤΟΨΙΑ STAR-Αντί για διακομιδή ασθενούς έγινε… διακομιδή ασθενοφόρου


Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνεντεύξεις στο star ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και διασώστες του ΕΚΑΒ

ΑΥΤΟΨΙΑ STAR-Αντί για διακομιδή ασθενούς έγινε… διακομιδή ασθενοφόρου
star.gr

Τεράστιο το πρόβλημα που υπάρχει

Ένα ακόμη περιστατικό στα Φάρσαλα Θεσσαλίας δείχνει πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα που υπάρχει με την κατάσταση των οχημάτων του ΕΚΑΒ.

Ασθενοφόρο που ξεκίνησε από την Λάρισα για να παραλάβει ασθενή στο κέντρο υγείας έπαθε βλάβη με αποτέλεσμα να φορτωθεί σε γερανό. Ευτυχώς, οι διασώστες μετέφεραν τον ασθενή με άλλο ασθενοφόρο που ήταν παρκαρισμένο στο κέντρο υγείας στα Φάρσαλα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα νοσοκομεία μιλά για τραγική κατάσταση καθώς υπάρχουν ασθενοφόρα που κυκλοφορούν περισσότερα από 20 χρόνια διανύοντας περισσότερα από 10.000 χιλιόμετρα τον μήνα. Ένα τέτοιο ασθενοφόρο εντόπισε η κάμερα του STAR ακριβώς έξω από το κέντρο του ΕΚΑΒ.

Ο χώρος μέσα στο κέντρο του EKAB, είναι γεμάτος με ασθενοφόρα, κάποια εκ των οποίων είναι παροπλισμένα λόγω σοβαρών βλαβών. Άλλα όπως βλέπετε στο βίντεο, έχουν βανδαλιστεί για να λειτουργήσουν τα υπόλοιπα.

Οι καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ μιλούν για έλλειψη ασθενοφόρων σε αρκετές περιφέρειες της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν για οριακή κατάσταση στο ΕΚΑΒ της 3ης περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας όπου υπάρχουν 48 ασθενοφόρα αλλά μόνο τα 22 είναι ουσιαστικά διαθέσιμα.

Και όλα αυτά την στιγμή που οι διακομιδές των ασθενών στα νοσοκομεία αυξήθηκαν κατά τριάντα τοις εκατό.

Δείτε εδώ το Βίντεο

Πηγή: star.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews