ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/17

Στις Α’ Βοήθειες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Λάρισας από διασώστες του ΕΚΑΒ


Σάββατο, 8 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στις Α’ Βοήθειες ενημερώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Λάρισας από στελέχη του ΕΚΑΒ
eleftheria.gr

Η ενημέρωση περιελάμβανε διάλεξη με προβολή διαφανειών, επίδειξη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και πρακτική άσκηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών στο πρόπλασμα με χρήση και απινιδωτή.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με συνεργασία του 1ου ΕΠΑΛ – 2ου Εργαστηριακού Κέντρου με συντονιστές την κ. Ιωάννα Μήλιου, τομεάρχη του 2ου ΕΚ και τον κ. Ξενοφώντα Λέτσα από το ΕΚΑΒ.

Τα σχολεία ευχαρίστησαν θερμά τους διασώστες – εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ κ.κ. Λόκα, Πατσιά, Γκόγκο, Παπακώστα, Βασιλόπουλο, Γιαλαμά, Μιχαλοπούλου, Τσουμάνη.


Πηγή: eleftheria.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews