ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/4/17

ΕΚΑΒ 2 - Κάλυψη 12ου Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος


Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΕΚΑΒ 2 - Κάλυψη 12ου Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος
ekabsfika.blogspot.com


Περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης ξεχύθηκαν από το πρωί της Κυριακής στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού στη Βόρεια Ελλάδα στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος.

Το ΕΚΑΒ ήταν για μία ακόμη φορά εκεί -  η κάλυψη του 12ου Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος έγινε με 2 ασθενοφόρα 2 μηχανές και μία κινητή μονάδα.

Η συνδρομή μας στην ανακούφιση των καταπονημένων αθλητών στον τερματισμό του μαραθωνίου ήταν υποδειγματική , η επαγγελματική ευσυνειδησία της ιατρού  και των διασωστών της μονάδος αλλά και των διασωστών των ασθενοφόρων και των μηχανών απέδειξε για άλλη μία φορά ότι το ΕΚΑΒ και οι άνθρωποι που το στελεχώνουν μπορούν και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή και μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε αποστολή που αναλαμβάνουν.

Εκεί ήταν και οι ιδιωτικές συμβεβλημένες κερδοσκοπικές και μη υπηρεσίες πρώτων βοηθειών αλλά χωρίς να χρειαστεί να συνδράμουν στο έργο του ΕΚΑΒ.

Έχοντας μία ιδιαίτερη ευαισθησία στην ιδιωτικότητα δεν παρουσιάζουμε φωτογραφίες με αθλητές που χρειάστηκαν την συνδρομή μας , δείτε κάποιες σε ποιό χαλαρές στιγμές όταν ακόμα ήμασταν στην αναμονή.


Δεν έλειψαν και οι θαυμάστριες

Μικρό σε διάρκεια βίντεο με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε

ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΡΟΜΕΑΣ

Ο Μιχάλης Παρμάκης  έκοψε πρώτος το νήμα στον  με χρόνο 2.18.16. Πρόκειται για την πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, έπειτα από 12 χρόνια, που Έλληνας δρομέας κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ


Thestival.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος - Νικητής


Δημοσιεύτηκε στις 2 Απρ 2017

Σύνταξη και Φωτο Σ.Π.

Δημοσιεύτηκε 2/4/2017
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews