ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/17

Με ένα ασθενοφόρο 20ετίας έμεινε το ΕΚΑΒ Μεσολογγίου!Τρίτη, 25 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Εδώ και μία εβδομάδα στον Τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, ο οποίος στελεχώνεται με 14 διασώστες, επιχειρεί σε 24 ωρη βάση μόνο ένα ασθενοφόρο όχημα. Η δύναμη του Τομέα επαρκεί για να βγαίνουν δύο ασθενοφόρα την πρωινή βάρδια, ένα την απογευματινή και ένα κατά τις νυκτερινές ώρες. Πράγμα το οποίο γινόταν καθώς οι συνεχείς διακομιδές περιστατικών από το νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά και οι μη επείγουσες διακομιδές ήτανε τόσο πολλές που ακόμα και τότε υπήρχαν μικρές καθυστερήσεις.

Το δεύτερο ασθενοφόρο όχημα, μοντέλο 2010 από παραχώρηση του Κ.Υ. Αιτωλικού όμως δόθηκε στο ΕΚΑΒ Πάτρας καθώς υπήρχε και εκεί μεγάλο πρόβλημα με διαθέσιμα ασθενοφόρα οχήματα. Έτσι η πρωινή βάρδια καλύπτεται μόνο με ένα ασθενοφόρο!

Στην διάθεση του ΕΚΑΒ έχει απομείνει μόνο μια Κινητή Ιατρική Μονάδα, με έτος κατασκευής  1998! Η λειτουργία του Τομέα βασίζεται σε αυτό μόνο το ασθενοφόρο όχημα. Να σημειωθεί ότι το μοναδικό όχημα καλύπτει και την Ιόνια Οδό στο ύψος του Μεσολογγίου.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην χαλάσει!

Καθώς η επόμενη ανταπόκριση είναι από το ΕΚΑΒ Αγρινίου εάν υπάρχει και εκεί διαθέσιμο όχημα.


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews