ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/17

Σε Π.Υ. Ηρακλείου και ΕΚΑΒ Κρήτης οι τίτλοι στο Ποδοσφαιρικό τουρνουά σωμάτων ασφαλείας και φορέων «2α Πυρομάχεια»


Σάββατο, 8 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πρωτάθλημα σωμάτων ασφαλείας. ΕΚΑΒ Ηρακλείου τρίτη θέση!!!!!Facebook ΕΚΑΒ ΚΡΗΤΗΣ


«2α Πυρομάχεια»: Σε Π.Υ. Ηρακλείου και ΕΚΑΒ οι…τίτλοι (Photos & Videos)
grandsport.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ποδοσφαιρικό τουρνουά σωμάτων ασφαλείας και φορέων με την ονομασία «2α Πυρομάχεια» στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου από τις 3 έως και 5 Απριλίου. Τον τίτλο της Α1 Κατηγορίας κατέκτησε η Πυροσβεστική υπηρεσία Ηρακλείου, ενώ τον αντίστοιχο της Α2 κατηγορίας το ΕΚΑΒ.

Οι κατηγορίες Α1 και Α2 προέκυψαν μετά τους πρώτους αγώνες που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 3 Απριλίου. Τη πρώτη ημέρα του τουρνουά, είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Π.Υ. Ηρακλείου – Π.Υ. Λάρισας 2-0, Π.Υ. Ρεθύμνου-ΕΚΑΒ 3-0, Α.Ε.Π.Ε.-Δήμος Ηρακλείου 0-1, Αστυνομία-Π.Υ. Ηρακλείου 3-0. Οι νικητές των προημιτελικών συμμετείχαν στην Α1 κατηγορία, ενώ οι ηττημένοι στην Α2.

Στην Α1 Κατηγορία, στα πρώτα παιχνίδια η Π.Υ. Ηρακλείου επικράτησε με 3-2 επί της Αστυνομίας, ενώ η Π.Υ. Ρεθύμνου με 5-0 επί του Δήμου Ηρακλείου. Στον τελικό, Πυροσβετική Υπηρεσία Ηρακλείου και Ρεθύμνου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, ενώ στα πέναλτι επικράτησε η Ηρακλειώτικη ποδοσφαιρική ομάδα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στην Α2 Κατηγορία, η Π.Υ. Θεσσαλονίκης επικράτησε με 1-3 επί της αντίστοιχης από την Λάρισα, ενώ στον άλλο ημιτελικό το ΕΚΑΒ επικράτησε με 3-1 επί του Α.Ε.Π.Ε. Στον τελικό, η ομάδα του ΕΚΑΒ επικράτησε με 1-0 επί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα και Video στο  www.grandsport.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews