ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/17

Το ΕΚΑΒ Ρόδου στο 4ο Γενικό Λύκειο...Ήταν πραγματικά μια πανέμορφη μέρα!


Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Ρόδου στο 4ο Γενικό Λύκειο...Ήταν πραγματικά μια πανέμορφη μέρα!
diasostesrodou.blogspot.gr

Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης ΕΚΑΒ Ρόδου

Ευχαριστούμε τις Μαμάδες στη Ρόδο. το Λιμενικό Σώμα και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού για την παροχή εκπαιδευτικού υλικού. Χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι εκδηλώσεις. Σας ευχαριστούμε ξανά και ξανά...Να είστε όλοι πάντα καλά...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!

Μια ξεχωριστή εκπαίδευση, σε μια καταπληκτική αίθουσα και με απίστευτους μαθητές. Λαμβάνοντας μέρος σε τέτοιες εκδηλώσεις βλέπουμε μια νεολαία ξεχωριστή, παιδιά ιδιαίτερα ευφυή που διψάνε να μάθουν δεξιότητες διαφορετικές, δεξιότητες που μπορούν να σώσουν ζωές. Τους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή που επέδειξαν.


Την εκδήλωση οργάνωσε η καθηγήτρια κ, Αγγελική Τενέντε με τη συνδρομή της διευθύντριας του σχολείου κ. Σοφίας Καραγιαννίδου, οι οποίες μας παρείχαν ότι ζητήσαμε.Η προσέλευση των μαθητών...


Και το ''ΜΑΘΗΜΑ'' ξεκινάει...Αεραγωγός
Υποστήριξη Λειτουργίας Πνευμόνων και ΚαρδιάςΠρακτική Εκπαίδευση


Πνιγμονή
Απελευθέρωση Αεραγωγού

Θέση Ασφάλειας


Ήταν πραγματικά μια πανέμορφη μέρα...

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews