ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/17

Απλήρωτοι και οι γιατροί του ΕΚΑΒ πάνω από 5 μήνες!


Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Απλήρωτοι και οι γιατροί του ΕΚΑΒ πάνω από 5 μήνες! Όλες οι λεπτομέρειες
healthreport.gr

Γράφει: Μαρία Γλένη

Απλήρωτοι δεν είναι τελικά μόνο οι ιδιώτες γιατροί του ΕΟΠΥΥ αλλά και οι γιατροί του ΕΚΑΒ.

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο των Ιατρών του ΕΚΑΒ, ο κλάδος που είναι επί ποδός 24 ώρες το 24ωρο έχει να πληρωθεί εφημερίες από τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι γιατροί εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους δεδομένου ότι τα χρήματα πιστώνονται από τα ταμεία του κράτους αλλά δεν καταβάλλονται ποτέ στους δικαιούχους.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Σωματείο: «Οι γιατροί του ΕΚΑΒ που προάγουν την Επείγουσα Ιατρική στην Ελλάδα, που στελεχώνουν τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες πανελλαδικά, που στελεχώνουν τα ιπτάμενα μέσα πανελλαδικά, που στελεχώνουν το Ιατρείο του Αεροδορμίου «Ελ. Βενιζέλος» και μεταξύ άλλων συντονίζουν τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, οι γιατροί αυτοί που εφημερεύουν 24 ώρες το 24ωρο, αυτοί οι γιατροί είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο του 2016.  Και αυτό παρότι η πολιτεία πιστώνει το ποσό, δεν πληρώνονται. Γιατί κύριοι» αναρωτιέται το ιατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Πηγή: healthreport.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews