ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/4/17

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-6 Κώστας Τσιτσιλικάκης για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Καβάλας


Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ - Καβάλας Κώστας Τσιτσιλικάκης.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε την Καβάλα, συνάντησε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλο αλλά δεν είχε καμία επαφή με το σωματείο και τους εργαζομένους!

Πρόβλημα με το κτηριακό διαπιστώνει ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν.  Καβάλας  Κώστας Τσιτσιλικάκης
efimeridakavala.gr

Το κτιριακό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΕΚΑΒ Καβάλας κάτι με το οποίο  ασχολήθηκε και ο πρόεδρος του φορέα κ. Καρακατσιανόπουλος κατά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις στην Καβάλα.  Από την άλλη όμως ο κ. Καρακατσιανόπουλος δεν  συναντήθηκε καθόλου με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ αλλά ούτε και με την διοίκηση του σωματείου τους.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας κ. Κώστας Τσιτσιλικάκης έκανε σχετικές δηλώσεις τονίζοντας αρχικά ότι  «Πράγματι ήρθε εδώ ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ αλλά εμείς ως σωματείο δεν είχαμε καμία συνάντηση μαζί του».

Πρόσθεσε δε πως «Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ήρθε για να έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλο, συζήτησαν για θέματα που αφορούν στο κτηριακό του ΕΚΑΒ, ζήτησαν και την συνδρομή της Περιφέρειας ώστε να φτιαχτεί το κτήριο.

Μάλιστα ξέρουμε ότι θα έρθει μηχανικός για να κάνει μελέτη για το κτήριο που έχει μείνει στην Παιδόπολη, το παλιό κτήριο δηλαδή εκεί που βρίσκονται οι διασώστες.

τηλεφωνικού κέντρου και άλλων τεχνολογικών υπηρεσιών μέσα από ορισμένα κονδύλια που είναι από ευρωπαϊκά προγράμματα ώστε να κάνουμε μια ψηφιοποίηση του τηλεφωνικού κέντρου. Αυτό θα βοηθήσει να έχουμε μια καλύτερη επαφή τα ασθενοφόρα με το  κέντρο της Καβάλας και της Δράμας ακόμη γιατί έχουμε και εκείνο το κέντρο στην αρμοδιότητά μας. Προβλήματα από τα μη ψηφιακά κέντρα αντιμετωπίζουμε καθημερινά και σε αυτά ευελπιστούμε να βρεθούν λύσεις».

ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ…

Βέβαια ο ίδιος ο Πρόεδρος σημείωσε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ. «Τα προβλήματα μας παραμένουν ως έχουν. Βέβαια για εμάς το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το κτηριακό. Δεν υπάρχει λύση σε όσα τόσα χρόνια λέμε. Αλλά και θέληση δεν βλέπουμε να υπάρχει. Έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε αλλά από την πλευρά της διοίκησης δεν βλέπουμε διάθεση να μας βοηθήσουν σοβαρά. Για αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το κτηριακό ζήτημα.

Από εκεί και μετά, περιμένουμε κάποια άτομα να έρθουν στο επόμενο διάστημα να μας ενισχύσουν λειτουργικά. Θα έρθουν δύο άτομα με συμβάσεις ενός έτους, μας ήρθε και ένα ακόμη άτομο προ λίγων  ημερών και άλλα τρία από το ΚΕΠΛΠΝΟ. Βέβαια μιλάμε για συμβάσεις αλλά θα βοηθηθούμε το καλοκαίρι όταν και θα αντιμετωπίσουμε όπως κάθε φορά περισσότερη δουλειά.

Ελπίζουμε να έχουμε εξελίξεις για το καλό όλων μας βέβαια και να δοθεί ένα τέλος στην ταλαιπωρία επίσης όλων μας» σημείωσε καταληκτικά.

Δημοσιεύτηκε 4/4/2017Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews