ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/17

Το θαύμα της ζωής (9 μήνες σε 4 λεπτά), Βίντεο


Τρίτη, 18 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Η ζωή μέσα στη μήτρα (9 μήνες σε 4 λεπτά)

Life in the womb (9 months in 4 minutes) HD - Presented to You from PSNXΗ ζωή είναι πραγματικά υπέροχη!
Στην πραγματικότητα, η ανάπτυξη της ανθρώπινης ζωής στη μήτρα είναι απλά εκπληκτική. Γνωρίζατε ότι τα πάντα για σας - συμπεριλαμβανομένων πόσο ψηλός θα είναι, το χρώμα των ματιών σας, και το χρώμα του δέρματος, όλα καθορίζονται κατά τη στιγμή της γονιμοποίησης;
Μήνα με το μήνα που μεγάλωσες στην ασφάλεια και την άνεση της μήτρας της μητέρας σου μέχρι την μεγάλη ημέρα της γέννησής σας επιτέλους έφτασε!

Life is truly wonderful! In fact, the development of human life in the womb is just amazing. Did you know that everything about you — including how tall you would be, the color of your eyes, and the color of your skin-- was all determined at the time of fertilization? Month-by-month you grew in the safety and comfort of your mother's womb until the big day of your birth finally arrived!


Για το  ΕΚΑΒNews : Θανάσης Παπακωνσταντίνου


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews