ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/17

«Τα επείγοντα στα Νοσοκομεία ΔΕΝ είναι για το συνάχι.»


Μ. Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

«Τα επείγοντα στα Νοσοκομεία ΔΕΝ είναι για το συνάχι.» Έξαλλος Γιατρός δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και τα σχόλια πήραν φωτιά!
mme.gr

Σαν τραυματιοφορέας, ο Müller από το Esslingen της Γερμανίας ξέρει το νόημα του όρου “ζωής και θανάτου”. Στην δουλειά του, κάθε λεπτό μετράει και οι ζωές πολλών ανθρώπων κρέμονται από αυτή την ισορροπία.

Έχει δει πολλά σε όλα αυτά τα χρόνια και μία πλευρά της δουλειάς του τον απασχολεί για αρκετό κα… Σαν τραυματιοφορέας, ο Müller από το Esslingen της Γερμανίας ξέρει το νόημα του όρου “ζωής και θανάτου”.

Στην δουλειά του, κάθε λεπτό μετράει και οι ζωές πολλών ανθρώπων κρέμονται από αυτή την ισορροπία. Έχει δει πολλά σε όλα αυτά τα χρόνια και μία πλευρά της δουλειάς του τον απασχολεί για αρκετό καιρό. 

Πρόσφατα ένιωσε την ανάγκη να βγάλει κάποια πράγματα από μέσα του και έκανε μία ανάρτηση τον λογαριασμό του στο Facebook.Πηγή: mme.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews