ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/17

ΠΟΠ ΕΚΑΒ: Τερματισμός της Επίσχεσης Εργασίας


Μ. Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews


Ανακοίνωση

Τερματισμός της Επίσχεσης Εργασίας

κ. Υπουργέ

από 8/2/2017 βρισκόμαστε σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας απλά τα δεδουλευμένα μας.

Από της 8/2/2017 έγιναν πολλά, δεχθήκαμε απειλές, συκοφαντίες, εκφοβισμούς, εξυβρίσεις εργαζομένων με αποκορύφωμα την ποινικοποίηση του αγώνα μας.

Παρόλα αυτά ακόμη και σήμερα  δεν έχουν καταβληθεί τα χρήματα από τις Εκτός Έδρας μετακινήσεις μας από το 2016, δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι της Υγιεινής & Ασφάλειας για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Κ. Υπουργέ  η συγκεκριμένη κινητοποίηση είχε συγκεκριμένο πλαίσιο με βάση το οποίο ένα μέρους του «Η Δαπάνη Στολής» σήμερα έχει ικανοποιηθεί.

Έχοντας πάντα ως στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και στα πλαίσια της καλής διάθεσης στις εξαγγελίες του Υπουργού, τερματίζουμε την από 8/2/2017 επίσχεση εργασίας, προσδοκώντας πως άμεσα θα διευθετηθούν και τα υπόλοιπα θέματα του συγκεκριμένου Διεκδικητικού πλαισίου.

Στο  ήδη εξαγγελθέν συνέδριο μας και στο πλαίσιο του σχεδιασμού δράσης θα επανέλθουμε στο θέμα  εάν μέχρι τότε δεν έχει διευθετηθεί.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Πηγή: popekab.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews