ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/17

Το Νοσοκομείο και τον Τομέα του ΕΚΑΒ στην Ιεράπετρα επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος

O Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος με τον υπεύθυνο του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας Γιώργο Αγγελάκη

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

16/4/2017

Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά, σε όλους τους φίλους!
Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιεραπύτνης & Σητείας κ.κ.Κυρίλλου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και στο Ε.Κ.Α.Β ευχήθηκε στο προσωπικό και στους ασθενείς και μοίρασε κόκκινα αυγά σε όλους!
Μίλησε και ευχήθηκε από τον ασύρματο του ΕΚΑΒ σε όλους τους εργαζομένους χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη προσωπική και οικογενειακή, λέγοντας ότι θαυμάζει και ευλογεί το έργο μας.
Προσωπικά τον ευχαριστώ για την επίσκεψη και την ευλογία που μας έδωσε η παρουσία του στον χώρο της εργασίας μας.

Πηγή: Facebook ΕΚΑΒ ΚΡΗΤΗΣ


Επίσκεψη στο Νοσοκομείο και στο Σταθμό του ΕΚΑΒ
anatolh.com

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, μετά την ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και αντάλλαξε ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, και διένειμε πασχαλινά αυγά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, ανταποκρινόμενος στην ευγενή πρόσκληση του Διοικητή του παραρτήματος ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργου Αγγελάκη πέρασε από τον Σταθμό, που εδρεύει στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου. Αφού ξεναγήθηκε από τον Διοικητή στους χώρους του Σταθμού απηύθυνε πασχάλιο χαιρετισμό και μήνυμα μέσω της ραδιοσυχνότητας του Κέντρου Άμεσης Βοήθειας Κρήτης σε όλους τους εργαζομένους της βάρδιας, ευχόμενος ο Αναστάς Κύριος να τους στηρίζει στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Πηγή: anatolh.comΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews