ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/17

Πιέζει για να γίνει σταθμός ΕΚΑΒ στην Γορτυνία ο Παπαηλιού του ΣΥΡΙΖΑ!


Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Πιέζει για να γίνει σταθμός ΕΚΑΒ στην Γορτυνία ο Παπαηλιού του ΣΥΡΙΖΑ!
kalimera-arkadia.gr

Δεν είναι η πρώτη φορά ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού, αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας, τόσο στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όσο και στα Κέντρα Υγείας.

Ειδικότερα, μία μεγάλη "πληγή" είναι τα προβλήματα με τα ασθενοφόρα στα κέντρα υγείας, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμά, οι τραγελαφικές καταστάσεις που βιώσαμε στο πρόσφατο παρελθόν με το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας.

Με νέα δημόσια παρέμβαση του, ο βουλευτής Γιώργος Παπαηλιού, προτείνει πάλι τη δημιουργία σταθμών ΕΚΑΒ σε απομακρυσμένες περιοχές (όπως η Γορτυνία) για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τα προβληματικά ασθενοφόρα και με την έλλειψη οδηγών.

Γράφει: "Στα κέντρα υγείας, που εξυπηρετούν τους κατοίκους της υπαίθρου Αρκαδίας, ιδίως στα απομακρυσμένα της Γορτυνίας και της Κυνουρίας και όχι μόνον, εκτός από την έλλειψη αριθμητικά επαρκούς ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού, εξοπλισμού και υλικών, υφίσταται και έλλειψη οδηγών των πεπαλαιωμένων ασθενοφόρων. Σ΄ αυτό το πλαίσιο, είναι απαραίτητη η εγκατάσταση σταθμών του ΕΚΑΒ σ΄αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές, ώστε οι κάτοικοί τους  να μη αισθάνονται ότι βρίσκονται στο έλεος αποστάσεων και καιρικών συνθηκών."Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Έχει δίκιο Όταν το κέντρο υγείας τροπαιων είναι ενενήντα χιλιόμετρα μακριά από την Τρίπολη και καλύπτονται μόνο με έναν οδηγό τι να πεις.Ίδια περίπτωση με ερμιονιδα Κρανιδίου Πόρτο χέλι Σπέτσες πόρος Ύδρα.Πόσο δυνατα πρέπει να φωνάξουμε για να ακούσετε εκεί στην Διοίκηση του Εκαβ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews