ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/4/17

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος για την διαχειριστική ανεπάρκεια της διοίκησης του ΕΚΑΒ, Βίντεο


Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Απόσπασμα από την διαδικτυακή συνέντευξη στο iatropedia του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου σχετικά με το ΕΚΑΒ

Τα προβλήματα του ΕΚΑΒ, με τελευταίο το τραγικό συμβάν στη Μαγνησία όπου κατέληξε μια 45χρονη το Μεγάλο Σάββατο με το ασθενοφόρο χαλασμένο έξω από το σπίτι της, είναι πια τεράστια και συνεχώς διογκούμενα με αποτέλεσμα λόγω της διαχειριστικής ανεπάρκειας της διοίκησης  του ΕΚΑΒ να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Έχουμε καταθέσει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Μηνυτήρια Αναφορά σε βάρος της διοίκησης του ΕΚΑΒ. Ήδη έχει διαταχθεί Προκαταρκτική Εξέταση η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης και εξετάζουν σοβαρά αδικήματα προς την διοίκηση του ΕΚΑΒ όπως είναι η παράβαση καθήκοντος και η έκθεση ασθενών σε κίνδυνο κατ΄εξακολούθηση.

Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος για το ΕΚΑΒ 
ΕΚΑΒNews

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απρ 2017Μιχάλης Γιαννάκος: Πεθαίνουν ασθενείς λόγω του ΕΚΑΒ, των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και των παλιών αξονικών
Δείτε την Διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στο iatropedia ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews