ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/4/17

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, Βίντεο


Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης

ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στο ΕΚΑΒ στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης (VIDEO)
thestival.gr

ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, καθώς εκδικάζεται η Επίσχεση Εργασίας στο Δημόσιο.

Όπως τονίζουν η διοίκηση του ΕΚΑΒ ποινικοποιεί  τους αγώνες των εργαζομένων και εκδικάζει την Επίσχεση  Εργασίας που εδώ και 2 μήνες ουσιαστικά έχουν αναστείλει.

"Ουσιαστικά ποινικοποιείται η επίσχεση εργασίας που είχαμε προκηρύξει από τις 8 μέχρι τις 19 Φλεβάρη. Στη συνέχεια έδωσε υπόσχεση ο υπουργός, την αναστείλαμε και η διοίκηση του ΕΚΑΒ κατάθεση μηνυτήρια αναφορά. Εκτός από ότι ζητάνε να ποινικοποιηθούν οι εργαζόμενοι, η διοίκηση του ΕΚΑΒ, ζητάει αν στο εξής κάνει κινητοποίηση η Πανελλήνια ομοσπονδία προσωπικού ΕΚΑΒ, να τις επιβληθεί πρόστιμο 50.000", τόνισε στο thestival.gr, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας προσωπικού ΕΚΑΒ, Χρήστος Αγγελίδης.

Thestival.gr Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ

Δημοσιεύτηκε στις 4 Απρ 2017Πηγή: thestival.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews