ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/4/17

Διασώστης Χανιά: «Δεν ξέρω αν το παιδί μου σήμερα θα με έβλεπε ζωντανό», Βίντεο


Σάββατο, 22 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι ο ίδιος διασώστης είχε κληθεί να επέμβει και να διασώσει μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί σε περιστατικό πτώσης ασανσέρ στα Χανιά πριν από περίπου ένα μήνα!

Διασώστης Χανιά: "Δεν ξέρω αν το παιδί μου σήμερα θα με έβλεπε ζωντανό"
flashnews.gr

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ που χθες τραυματίστηκε όταν το ασανσέρ στο οποίο βρισκόταν για να παραλάβει ασθενή, έπεσε στο κενό καταλήγοντας με δύναμη στο υπόγειο πολυκατοικίας στα Χανιά, μιλά γι΄αυτό που βίωσε.

Δεν περίμενε ότι πηγαίνοντας στη δουλειά του από την οποία βιοπορίζεται παρέχοντας πρώτες βοήθειες και σώζοντας συνανθρώπους του, θα κατέληγε ο ίδιος στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Μουστεράκης, ήταν μεταξύ των τριών ατόμων που βρίσκονταν χθες το βράδυ στο ασανσέρ πολυκατοικίας στην Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά, όταν ξαφνικά ο ανελκυστήρας από το υπερυψωμένο ισόγειο, έπεσε και βρέθηκε στο -2.

Αποτέλεσμα ήταν ο διασώστης να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται υποφέροντας από δυνατούς πόνους σε όλο του το σώμα.

Ήταν ο ίδιος διασώστης που είχε κληθεί να σώσει τραυματισμένη γυναίκα στην προηγούμενη πτώση ασανσέρ!

Τραγική ειρωνία είναι το γεγονός ότι ο ίδιος διασώστης είχε κληθεί να επέμβει και να διασώσει μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί και στο προηγούμενο περιστατικό πτώσης ασανσέρ στα Χανιά πριν από περίπου ένα μήνα. Δυστυχώς, αυτή τη φορά ήταν ο ίδιος "πρωταγωνιστής" σε ένα περιστατικό που όλοι θα απεύχονταν να ζήσουν.

Ο ίδιος περιγράφει στο Flashnews.gr τι συνέβη και σοκαρισμένος από αυτό που βίωσε δηλώνει: "Πάω στη δουλειά μου, ζω από τη δουλειά μου μόνο και δεν ξέρω αν το παιδί μου, η μικρή μου Ασπασούλα θα με έβλεπε σήμερα ζωντανό."

Διασώστης ΕΚΑΒ που έπεσε με ασανσέρ στα Χανιά
Flashnews Gr 


Αξίζει να αναφερθεί ότι η κοπέλα που είχε τραυματιστεί στο προηγούμενο περιστατικό πτώσης του ασανσέρ πριν από περίπου ένα μήνα, μαθαίνοντας ότι συνέβη παρόμοιο δεύτερο περιστατικό χθες, πήγε σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον διασώστη από κοντά (φωτο)

Η ίδια όπως είπε, αποδείχτηκε ότι τελικά έφερε περισσότερα τραύματα από αυτά που αρχικά είχαν διαπιστωθεί, και τόνισε ότι έχει κινήσει διαδικασίες για να αποδοθούν ευθύνες όπου πρέπει καθώς κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να βιώσει κάτι τέτοιο ξανά όπως είπε.
Διασώστης ΕΚΑΒ που έπεσε με ασανσέρ στα Χανιά 2
Flashnews Gr 

Δημοσιεύτηκε από Τώνια Λιοδάκη 21/4/2017


Πηγή: flashnews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews