ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/4/17

Κόβουν τις άδειες διασωστών του ΕΚΑΒ-Χωρίς εθελοντές θα μείνει το καλοκαίρι η Χαλκιδική- Εκδικητική η στάση διοίκησης!


Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Παλαιολόγου.

Κόβουν τις άδειες διασωστών του ΕΚΑΒ-χωρίς εθελοντές θα μείνει το καλοκαίρι η Χαλκιδική (ακούστε τι λένε οι εργαζόμενοι)
alpha965.gr

Εκδικητική στάση του προέδρου της διοίκησης του ΕΚΑΒ έναντι των εργαζομένων στη Χαλκιδική,  καταγγέλλει μέσω του Alpha 96,5 ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Παλαιολόγου, μετά την ανακοίνωση της διοίκησης στην οποία υποστηρίζεται πως η αποδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού στη Χαλκιδική οφείλεται σε παράτυπες μετακινήσεις και αποχωρήσεις από το ΕΚΑΒ Χαλκιδικής τα προηγούμενα έτη.

“Φέτος θα μας κόψει την άδεια. Εμείς πηγαίναμε Χαλκιδική, παίρναμε τρεις βδομάδες άδεια κάθε καλοκαίρι και τη μία βδομάδα ή και τις δύο δεν παίρναμε την άδεια και πηγαίναμε στη Χαλκιδική. Φέτος που θα μας δώσει πέντε μέρες για να μας τιμωρήσει, πώς θα δουλέψουμε εθελοντικά στη Χαλκιδική; γιατί χρειαζόμαστε και ξεκούραση”, υποστηρίζει ο κ. Παλαιολόγου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κου Παλαιολόγου, ο διοικητής του ΕΚΑΒ Κωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, “Έδωσε εντολή στη διευθύντρια ότι φέτος θα τους δώσεις πέντε μέρες άδεια στην αρχή και πέντε στο τέλος, ενώ είχαμε τρεις βδομάδες μαζεμένες και πηγαίναμε και βοηθούσαμε στη Χαλκιδική. Τώρα πώς θα πάω;” διερωτάται χαρακτηριστικά ο κ. Παλαιολόγου.

Απαντώντας στις αιτιάσεις τις διοίκησης για τα κακώς κείμενα τα προηγούμενα χρόνια, ο πρόεδρος των εργαζομένων θέτει σειρά ερωτημάτων: “Σήμερα γιατί κάνει μετατάξεις στη Χαλκιδική από διασώστη σε διοικητικό; γιατί δεν κάνει προσλήψεις;” και συμπληρώνει πως “αυτές οι επισημάνσεις που κάνει πρέπει να τις λύσει κιόλας”.

Ακούστε την συνέντευξη εδώΠηγή: alpha965.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews