ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/4/17

Ν.Καλογιαννάκης: Στα Ρεπό μας κάνουμε βάρδιες του ΕΚΑΒ σε Σητεία και Βιάννο!Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ν.Καλογιαννάκης: Τα Ρεπό μας κάνουμε τις βάρδιες του ΕΚΑΒ σε Σητεία και Βιάννο

984radio 
Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΕΛΑΡΑΚΗΣ» Νίκος Καλογιαννάκης

Αποδεκατισμένο το προσωπικό στο ΕΚΑΒ που σε συνδυασμό με τις ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής σε νοσοκομεία και ΚΥ προκαλούν καραμπόλες στην κάλυψη όλων των περιστατικών στο νησί, επισημαίνει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος των εργαζόμενων Νίκος Καλογιαννάκης.
Αφορμή στάθηκε η χθεσινή πτώση 75χρονου αγρότη από το τρακτέρ του στο Ροτάσι, η μεταφορά του στο ΚΥ σε καρότσα αγροτικού και η κινητοποίηση του ασθενοφόρου από το Αρκαλοχώρι .
‘’Με τα ρεπό μας καλύπτουμε τις ανάγκες σε βάρδιες άλλων περιοχών και υγειονομικών μονάδων, όπως Σητεία και Βιάννο’’ συνεχίζει ο Νίκος Καλογιαννάκης.
‘’Όταν δεν υπάρχουν μηχανήματα απαραίτητα στα νοσοκομεία μπορεί να κάνουμε διακομιδές ασθενών εκτός νομών με ότι συνεπάγεται από αυτό, σε καθυστέρηση και κίνδυνους για όλους ‘’ επισημαίνει, αναφέροντας ενδεικτικά πως η έλλειψη αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Σητεία χθες βράδυ υποχρέωσε το ασθενοφόρο και το πλήρωμα να λείπει από την περιοχή από τις 10.00 το βράδυ μέχρι τις 04.30 το πρωί.
‘’Μας έχουν υποσχεθεί ενίσχυση της υπηρεσίας σε προσωπικό όντας γνώστες του σοβαρού προβλήματος ‘’ προσθέτει ‘’αλλά ακόμα περιμένουμε, και είναι αλήθεια πως προβληματιζόμαστε για το πώς θα καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες και λόγω της τουριστικής περιόδου.

Ν.Καλογιαννάκης: Τα Ρεπό μας κάνουμε τις βάρδιες του ΕΚΑΒ σε Σητεία και Βιάννο
984radio

Δημοσιεύτηκε στις 27 Απρ 2017

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews