ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/4/17

Το «Καραβάνι της Υγείας» στα Ιωάννινα, Βίντεο


Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το "Καραβάνι για την Υγεία" στα Ιωάννινα - Πανηπειρωτική διαδήλωση από το ΠΑΜΕ [vid]
newsit.gr

Mε κεντρικό σύνθημα "Δεν θα επιτρέψουμε να βουλιάξουν το ΕΣΥ, το ΕΚΑΒ, την ΠΡΟΝΟΙΑ", διαδηλώνει από τις 10:00, στα Ιωάννινα, η ΠΟΕΔΗΝ με το "Καραβάνι της Υγείας". Στην κεφαλή της πορείας, οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας έχουν σηκώσει μαύρα μπαλόνια, ενώ προπορεύονται δύο άμαξες.

Ο σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ, Χρήστος Γιωτόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στην πορεία, ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως στόχος της συνδικαλιστικής οργάνωσης είναι να αναδειχθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και η πρόνοια.

Ο κ. Γιωτόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί "επικοινωνιακά τεχνάσματα", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Εξαγγέλλουν προσλήψεις, όμως στα νοσοκομεία άσπρες ποδιές δεν έχουμε δει. Υποχρηματοδότηση υπάρχει, αξονικοί τομογράφοι σε πολλά νοσοκομεία χαλασμένοι, το ΕΚΑΒ σε διάλυση. Η Υγεία καταρρέει η Υγεία βουλιάζει".

To «Kαραβάνι της Υγείας» στα Γιάννενα
kranos ioannis

Επίσης, από τις 10:00 έως τις 15:00 έκαναν στάση εργασίας, εκτός από τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και οι δημόσιοι υπάλληλοι, προκειμένου να έχουν συμμετοχή στην κινητοποίηση. Στην πεντάωρη στάση εργασίας συμμετείχε και η Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση, των εργαζομένων στην Υγείας, όμως, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, δεν συμμετέχει στο "Καραβάνι", διότι, όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, διαφωνεί με το πλαίσιο δράσης της ΠΟΕΔΗΝ.

Ωστόσο, χθες το βράδυ, δυναμικό ήταν το πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ και συμμετείχαν τα Εργατικά Κέντρα Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας, Λευκάδας και Αγρινίου, τα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων Πρέβεζας, Λευκάδας, Κέρκυρας, των προνοιακών ιδρυμάτων Ηπείρου, της ιδιωτικής υγείας Ιωαννίνων και των φαρμακοϋπαλλήλων Ιωαννίνων.

Πηγή: newsit.gr

Mynima-Hellas.com_ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ ΙΩΑΝΙΝΑ - Δηλώσεις πρόεδρου ΠΟΕΔΗΝ VIDEO 2


Δημοσιεύτηκε στις 26 Απρ 2017


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ (Π.Γ.Ν.Λ.)

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews