ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/17

Στο «σκαμνί» καθίζει συνδικαλιστές η Διοίκηση του ΕΚΑΒ!


Τρίτη, 4 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στο “σκαμνί” καθίζει συνδικαλιστές η Διοίκηση του ΕΚΑΒ
virus.com.gr

Για προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων των εργαζομένων με τις «πλάτες» της Αριστοτέλους, κατηγορεί το Σωματείο της Αθήνας τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ.

Η τελευταία «σέρνει» για δεύτερη φορά σε δίκη συνδικαλιστές από διάφορα σωματεία της χώρας, με αφορμή την επίσχεση εργασίας που είχε προκηρυχθεί στις 8/2 λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων εξαιρέσιμων αποδοχών του 2014 και 2016, των εκτός έδρας μετακινήσεων 14 μηνών, καθώς και την έλλειψη πρόνοιας και πρόβλεψης για την ασφάλεια και την υγιεινή.

Στην πρώτη εκδίκαση (24/2) συνδικαλιστές δικαιώθηκαν. Η Διοίκηση του φορέα, ωστόσο, με ανακοίνωσή της την επόμενη ξεκαθάριζε την αποφασιστικότητά της να μην κάνει πίσω, τονίζοντας πως «οι επισχέσεις στο ΕΚΑΒ είναι μη σύννομες».

Τη συμπαράστασή του στους συνδικαλιστές που δικάζονται στις 5 Απριλίου, εκφράζει το ΔΣ του Σωματείου της Αθήνας, που κατηγορεί τη Διοίκηση ότι μετέρχεται γκεμπελικών μεθόδων για την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

«Το ΕΚΑΒ εν έτει 2017 δεν χρειάζεται χωροφύλακες για να λειτουργήσει αλλά ανθρώπους με όραμα, σχέδιο και διάθεση για συνεργασία με όλους τους υπαλλήλους, για να γίνει ο Οργανισμός ακόμη καλύτερος προς όφελος της κοινωνίας αλλά και των εργαζομένων» επισημαίνει σχετικά.

Δημοσιεύτηκε 3/4/2017

Πηγή: virus.com.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews