ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/4/17

Διάσωση… «πρόβα» για Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και ΕΚΑΒ στην Κέρκυρα!


Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Διάσωση… «πρόβα» για Ε.Ο.Δ. και ΕΚΑΒ
kerkyrasimera.gr

Σε μια διαφορετική δράση συμμετείχαν την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, τα μέλη....του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Πιο συγκεκριμένα, 2 πεζοπόρα τμήματα άμεσης επέμβασης πρώτων βοηθειών, τα οποία περιλαμβάνονταν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του ΕΚΑΒ Κέρκυρας , ήταν στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του διημέρου, συνδράμοντας έτσι το πολύ δύσκολο έργο άμεσης πρόσβασης και παροχής πρώτων βοηθειών.

Συγχαρητήρια στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας για την πρωτοβουλία του και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.

Υποσχόμαστε πως θα είμαστε πάντα αρωγοί σε αντίστοιχες προσπάθειες, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, παραρτήματος Κέρκυρας

Πηγή: kerkyrasimera.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews