ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/4/17

Το έμμεσο σχόλιο Μητσοτάκη για το ΕΚΑΒ και τους δύο θανάτους στη Χαλκιδική


Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Το έμμεσο σχόλιο Μητσοτάκη για το ΕΚΑΒ και τους δύο θανάτους στη Χαλκιδική
myportal.gr

Προτάσεις για την οδική ασφάλεια παρουσίασε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε εκδήλωση του κόμματός του με τίτλο «Προσέχω-Ο δρόμος για την ασφάλεια».

Εντύπωση προκάλεσε και η έμμεση αλλά σαφής αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στους δύο θανάτους στη Χαλκιδική που συνδέθηκαν με καθυστερήσεις στην έλευση των ασθενοφόρων και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τα σοβαρά προβλήματα στο χώρο της υγείας στον τουριστικό νομό.

«Θα πω μόνο ότι το σχέδιο αυτό αντιμετωπίζει και τα ζητήματα της εκπαίδευσης και τα ζητήματα της αστυνόμευσης και τα ζητήματα των υποδομών, τα ζητήματα των ελέγχων, τα ζητήματα των πρώτων βοηθειών, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το ΕΚΑΒ και πόσο γρήγορα ή πόσο αργά μάλλον καταφέρνει να φτάνει στα ατυχήματα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: myportal.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews