ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/4/17

Ευχαριστήρια επιστολή της σχολής ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ προς το ΕΚΑΒ Κοζάνης


Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Κοζάνης προς το ΕΚΑΒ
prlogos.gr

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες των ειδικοτήτων Α΄τάξης Βοηθών Νοσηλευτών, Α’ τάξης Βοηθών Φαρμακείου, Β’ τάξης Κομμωτικής Τέχνης της σχολής ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια το ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ και ιδιαιτέρα τους κα. Γκέκα Χριστίνα, κ. Παναγιωτίδη Ιωάννη και τον Τουρτούρα Ευάγγελο για την άμεση ανταπόκριση και πολύτιμη συνδρομή τους στο κάλεσμα για ενημέρωση και επίδειξη κανόνων Παροχής Πρώτων Βοηθειών, στα πλαίσια του μαθήματος ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ που διδάσκονται οι μαθητές των παραπάνω ειδικοτήτων, με απώτερο σκοπό και στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Η άψογη συνεργασία μεταξύ του προσωπικού του ΕΚΑΒ και των μαθητών καθώς και η συμμετοχή και ο ενθουσιασμός από την πλευρά των μαθητών κάνοντας ταυτόχρονα εφαρμογή και πρακτική σε όσα τους διδάχτηκαν, κάνουν επιτακτική την ανάγκη για συνέχιση μελλοντικά της δράσης και σε άλλες ειδικότητες της σχολής και σε επικείμενη συνεργασία.

Ο Διευθυντής
Ζαρούχας ΑντώνιοςΠηγή: prlogos.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews