ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/4/17

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο οι ΕΚΑΒίτες Ιωαννίνων, Τρικάλων και Καρδίτσας, Βίντεο


Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο οι ΕΚΑΒίτες Ιωαννίνων, Τρικάλων και Καρδίτσας (ΒΙΝΤΕΟ-105 ΦΩΤΟ)
trikalaola.gr

Χθες το απόγευμα (Παρασκευή 28-4-2017) στο γήπεδο του Κουτσελιού Ιωαννίνων, με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και μέσω των αθλητικών και συναδερφικών πλαισίων, διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων-ΕΚΑΒ Τρικάλων και Καρδίτσας.

Ημέρα χαράς και χαλάρωσης, παρόλο την κούραση κατά τη διάρκεια του αγώνα, για τους ποδοσφαιριστές. Όλοι οι συμμετέχοντες χάρηκαν τον φιλικό αγώνα και παρόλο που οι περισσότεροι είναι αρκετά μεγάλοι ηλικιακά για ποδόσφαιρο… έδειξαν το διαχρονικό ταλέντο τους και το κυριότερο είναι πως μέσα από αυτή την αθλητική δραστηριότητα, οι συνάδερφοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν ακόμη καλύτερα, γιατί ο αθλητισμός μόνο ενώνει και μέσα από αυτές τις δραστηριότητες γεύονται τις ανεκτίμητες ηθικές αξίες που απορρέουν!
Μετά το τέλος του αγώνα οι συνάδερφοι του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων φιλοξένησαν τους συνάδελφους τους από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα και ανανέωσαν το ραντεβού στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει στα Τρίκαλα.

Για την ιστορία, η ομάδα του ΕΚΑΒ Τρικάλων και Καρδίτσας που πήγε αποδεκατισμένη με πολλές ελλείψεις, έχασε με 5-0 από την αντίστοιχη των Ιωαννίνων.

Η ομάδα του ΕΚΑΒ Τρικάλων και Καρδίτσας ευχαριστεί τους συναδέρφους τους από την ομάδα του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων για την άψογη φιλοξενία, καθώς και το «minion» cafe για την πρόσφορά του.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες του trikalaola.gr  

ΕΚΑΒ Ιωαννίνων-ΕΚΑΒ Τρικάλων και Καρδίτσας 5-0 φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Παρασκευή 29-4-2017
Νίκος Σαλέπης trikalaola


Πηγή: trikalaola.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews