ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/4/17

Ένα ακόμη άτομο στη Βάση ΕΚΑΒ Τυρνάβου!


Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΕΚΑΒ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
paidis.com

Συνάντηση με τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Αυγέρη είχε ο Δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και προέκυψε θετικό αποτέλεσμα για την περαιτέρω στελέχωση της Βάσης ασθενοφόρων ΕΚΑΒ Τυρνάβου με ένα ακόμη άτομο.

Αυτή η θετική εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει τη λογική του Δημάρχου που σε πρόσφατο δημοσίευμα έλεγε «χτίζουμε τη Βάση ΕΚΑΒ Τυρνάβου».

Η ακόμη καλύτερη κάλυψη των αναγκών διακομιδής από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου προς τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λάρισας θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης ευχαριστεί την κ. Αυγέρη για την ανταπόκριση και τη θετική της στάση στο ζήτημα της βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου.

Δημοσιεύτηκε 27/4/2017

Πηγή: paidis.comΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Εεεεεε να... είδες!!!!
    Μετά τις πιέσεις του Αστέριου και τις έγκυρες πληροφορίες που είχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews