ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/4/17

Με επιτυχία η υγειονομική κάλυψη του Μαραθωνίου Κρήτης από το ΕΚΑΒ Χανίων


Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Ο Τομέας ΕΚΑΒ Χανίων έδωσε το παρόν με ασθενοφόρο και μηχανή στο Μαραθώνιο Κρήτης και στη Λαμπαδηδρομία στη μνήμη του Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα με το μαραθώνιο έγιναν και αγώνες 10 , 5 και 2,5 χιλιομέτρων καθώς και Μαραθώνια Συμμετοχική ποδηλατοδρομία. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Δήμο Χανίων, το Δήμο Πλατανιά και την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.Ξεπέρασε τις προσδοκίες ο 2ος Μαραθώνιος Κρήτης (φωτο - βίντεο)
flashnews.gr

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σφράγισε με επιτυχία τη διοργάνωση του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης στα Χανιά.

Το χειροκρότημα, η εμψύχωση και τα μπράβο προς τους δρομείς, περίσσευαν σε μια ημέρα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γιορτή του αθλητισμού.

Συμμετέχοντες από όλη την Κρήτη έλαβαν μέρος στη διοργάνωση που περιελάμβανε μαραθώνιο δρόμο και αγώνες των 10χλμ, 5 χλμ, 2,5 χλμ.γενική κατηφορία και δημοτικών σχολείων.

Πρώτος στον Μαραθώνιο τερμάτισε ο Εμμανουήλ Σηφάκης από το Ηράκλειο, δεύτερος ο Παναγιώτης Καμπαξής, επίσης από το Ηράκλειο και τρίτος ο Χρήστος Χασιώτης εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Σύλλογο, Ελ. Βενιζέλος στα Χανιά.

Δείτε την συνέχεια εδώ (φωτογραφίες-βίντεο)


Πηγή: flashnews.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews