ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/4/17

Διακόπηκε προσωρινά η ακροαματική διαδικασία στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης-Ένταση και καταγγελίες για εξύβριση των εργαζομένων από τον συνήγορο της διοίκησης του ΕΚΑΒ!


Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης 5/4/2017 ώρα: 10:15

Η πρόεδρος του Δικαστηρίου λίγα λεπτά μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, διέκοψε προς στιγμή την δίκη καθώς ο ένας από τους δύο δικηγόρος που προσέλαβε η διοίκηση του ΕΚΑΒ, παρουσία του αντιπροέδρου Μ. Μυλωνά, έβρισε τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ!!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ κατέθεσε μήνυση κατά του δικηγόρου της διοίκησης, ο οποίος αμείβεται από τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ, και ζήτησε την εξαίρεση του από την διαδικασία.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται  και καταγγελία στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΚΑΒ παρευρίσκονται ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Ιωάννης Δελής και  και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ Μπακιρλή Ελένη.


Η δίκη συνεχίζεται…
συγκέντρωση δικαστήρια

voriamedia 

Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews