ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/4/17

Διαμαρτυρία στην Κασσάνδρεια για τις τραγικές ελλείψεις στο ΕΚΑΒ!

Το πρωί της Πέμπτης 20 Απριλίου (φωτ. αρχείου)

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Διαμαρτυρία στην Κασσάνδρεια για τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ
halkidikifocus.gr

Γράφτηκε από τον  Χρήστος Πέτρου

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου μπροστά από το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας στη Χαλκιδική, θα προχωρήσουν στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης 20 Απριλίου κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής για το οξυμένο ζήτημα της υποστελέχωσης τόσο του Κέντρου Υγείας όσο και του ΕΚΑΒ.

«Κλείνουμε το δημόσιο δρόμο για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην επάνδρωση στην επάνδρωση του ΕΚΑΒ στην Κασσάνδρα με κίνδυνο να χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές αβοήθητες από την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων και Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας (Σ.Φ.Ε.Μ.Υ.Κ.).

«Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, αιρετούς εκπροσώπους της Κασσάνδρας, τους συλλόγους και τους φορείς, με την παρουσία όλων μας, να κοινοποιήσουμε το πρόβλημα και να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην υποβάθμιση και να απαιτήσουμε από την Πολιτεία να μη θέτει σε κίνδυνο τις ζωές μας. Η μαζική συμμετοχή θα δώσει δύναμη στην προσπάθεια», καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σ.Φ.Ε.Μ.Υ.Κ.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews