ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/4/17

ΕΚΑΒ Λάρισας. Άσκηση «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ»


Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ Λάρισας


ΕΚΑΒ Λάρισας. Άσκηση «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε η άσκηση ετοιμότητας και αντιμετώπισης σεισμού στο ΠΓΝ Λάρισας με την καθοριστική συμβολή του ΕΚΑΒ Λάρισας. Το ΕΚΑΒ Λάρισας για 1η φορά στην Ελλάδα ανέπτυξε πλήρως και σε πραγματικό χρόνο τον ειδικό εξοπλισμό αντιμετώπισης καταστροφών που διαθέτουν οι Ειδικές κινητές μονάδες αντιμετώπισης καταστροφών που δώρισε η Ολλανδική κυβέρνηση στη χώρα μας.
Η πρόκληση για το προσωπικό του ΕΚΑΒ Λάρισας ήταν μεγάλη αλλά κερδίσαμε το στοίχημα, και μέσα σε 16 λεπτά είχαμε έτοιμο προς χρήση ένα υπαίθριο υγειονομικό σχηματισμό (σκηνή καταστροφών) για την αντιμετώπιση όλων των επειγόντων περιστατικών που μεταφέρθηκαν είτε από το ΠΓΝΛ είτε από την πόλη της Λάρισας, στα πλαίσια του σεναρίου της άσκησης.
Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν στο σχεδιασμό την οργάνωση και την υλοποίηση της άσκησης, κυρίως όμως στους διασώστες του ΕΚΑΒ Λάρισας, που σε δυο μόνο ημέρες εξοικειώθηκαν με τον ειδικό εξοπλισμό και τα οχήματα αντιμετώπισης καταστροφών και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.
Επίσης ευχαριστούμε και τους διασώστες του ΚΕΕΛΠΝΟ της 5ης ΥΠΕ για την εξίσου σημαντική υποστήριξη και συνεργασία.


Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίεςΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews