ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/4/17

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΚΑΒ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Στατιστικά στοιχεία διακομιδών έδωσε στη δημοσιότητα ο δήμαρχος

Παρέμβαση με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων για τη λειτουργία της βάσης ΕΚΑΒ του Τυρνάβου έκανε με δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης παρουσιάζοντας και στατιστικά στοιχεία για τις διακομιδές που έγιναν από την έναρξη λειτουργίας της βάσης μέχρι σήμερα. 
Στη δήλωσή του ο κ. Σαρχώσης αναφέρει:

“Τα στατιστικά στοιχεία της κίνησης των ασθενοφόρων της Βάσης ΕΚΑΒ Τυρνάβου αποδεικνύουν τη μεγάλη προσφορά της στους δημότες του Δήμου Τυρνάβου.

Πιο συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2016 η Βάση ΕΚΑΒ Τυρνάβου έκανε 32 βάρδιες και διεκπεραίωσε 40 περιστατικά και το Δεκέμβριο έκανε 32 βάρδιες και 58 περιστατικά. Επίσης τον Ιανουάριο του 2017 έγιναν 37 βάρδιες και διεκπεραιώθηκαν 56 περιστατικά ενώ τον Φεβρουάριο του 2017 έγιναν 37 βάρδιες και διεκπεραιώθηκαν 67 περιστατικά.

Τα στοιχεία αυτά αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η Βάση ΕΚΑΒ Τυρνάβου δεν είναι μία δομή στα χαρτιά αλλά τους τελευταίους μήνες προσφέρει τα μέγιστα σε επίπεδο διακομιδής από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου προς τις δομές υγείας της Λάρισας. Αν σκεφτεί κάποιος ότι από το 1995 περίπου μέχρι και τον Οκτώβριο του 2016 δεν υπήρχε διακομιδή από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική και θετική εξέλιξη είναι η εγκατάσταση της βάσης ασθενοφόρων ΕΚΑΒ Τυρνάβου.


Φυσικά η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου είναι σε εγρήγορση προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω στελέχωση της βάσης έτσι ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια σε ημερήσια βάση. 
Για αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή”.


πηγή: www.paidis.com


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews