ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/4/17

Ευχαριστήριο στο ΕΚΑΒ Ρόδου από το Δ.Σ. «Α-Ε.Σ. Σορωνής Ο ΕΥΚΛΗΣ»


Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

«Α-Ε.Σ. Σορωνής Ο ΕΥΚΛΗΣ»: Ευχαριστήριο
diasostesrodou.blogspot.gr

Το Δ.Σ. του «Α-Ε.Σ. Σορωνής Ο ΕΥΚΛΗΣ», εκπροσωπώντας τους αθλητές, τους προπονητές, αλλά και όλο το χωριό μας, με αφορμή τον σοβαρότατο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή μας Κώστα Γεωργαντά σε τροχαίο, νιώθει υποχρέωσή του, να ευχαριστήσει δημόσια:

Τους διασώστες και όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την ταχύτατη και άμεση ανταπόκρισή τους, αφού βρέθηκαν στον τόπο του ατυχήματος εντός 5 λεπτών, με αποτέλεσμα να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον Κώστα.Τη Διοίκηση, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που από την πρώτη στιγμή, υπερέβαλλαν εαυτούς, προκειμένου να γίνει ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, για να αντιμετωπιστεί ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα.

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά και άμεσα, στο αίτημα για τη διακομιδή του Κώστα στην Κρήτη, προκειμένου να εισαχθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς και το προσωπικό του C–130, που διενήργησε ταχύτατα και με ασφάλεια την αερομεταφορά.

Ιδιαιτέρως τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Γάκη, που από την πρώτη στιγμή, βρέθηκε επί μακρόν στο πλευρό του Κώστα στο ΓΝΡ, αλλά και φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνταν, για την διακομιδή και την εισαγωγή του στο ΠΑΓΝΗ, καθημερινά δε είναι σε επικοινωνία μαζί μας, για να ενημερώνεται.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανθρώπινα βρέθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο δίπλα στον Κώστα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα υπάρχουν αξίες, ανθρωπιά και αλληλεγγύη.
Στον Κώστα μας, ευχόμαστε να βγει νικητής στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του και ήμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει, γιατί είναι γεννημένος νικητής.
Κώστα θα ήμαστε δίπλα σου, σε ότι χρειαστείς. Η μεγάλη οικογένεια του ΕΥΚΛΗ Σορωνής και όλοι όσοι σε γνωρίζουμε και σε αγαπάμε, σε περιμένουμε σύντομα να επιστρέψεις, γερός, δυνατός και υγιής. Η φανέλα με το 9, σε περιμένει.

ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Δημοσιεύτηκε 26/4/2017

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews