ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/4/17

«Πότε θα έρθει στη Δημητσάνα το νέο ασθενοφόρο που έγινε δωρεά στο Κέντρο Υγείας;»


Κυριακή, 2 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

«Πότε θα έρθει στη Δημητσάνα το νέο ασθενοφόρο που έγινε δωρεά στο Κέντρο Υγείας;»
kalimera-arkadia.gr

Ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης με τη δωρεά νέο ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, ζητά με προσωπική του επιστολή προς τον Δήμο Γορτυνίας, ο Εθελοντής Διασώστης, Κάλλας Αθανάσιος

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

«Θέμα: «Ενημέρωση σχετικά με δωρεά ασθενοφόρου Κου Βλάχου Αναστάσιου»

Όπως γνωρίζετε ένα από τα μεγάλα προβλήματα του Κ.Υ. Δημητσάνας είναι το ασθενοφόρο το όποιο είτε δεν υπάρχει (λόγο βλάβης) είτε αυτό που υπάρχει δεν είναι κατάλληλο για μεταφορά ασθενή.

Η εταιρεία του κ. Αναστάσιου Βλάχου προχώρησε στη δωρεά ενός ασθενοφόρου που λύνει το πρόβλημα, η δωρεά έγινε προς τον Δήμο Γορτυνίας με σκοπό να παραχωρηθεί το ασθενοφόρο για τις ανάγκες του Δήμου και του Κ.Υ. Δημητσάνας.

Σύμφωνα με την απόφαση υπ. Αρίθμ. 417/2016 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Γορτυνίας σε συζήτηση επί του πρώτου θέματος εκτός ημερησίας διατάξεως στις 28/12/2016 απεδέχθη την δωρεά του ασθενοφόρου μάρκας VOLKSAWAGEN VW T4 DIESEL-ΑΡ. ΠΛΑΙΣΙΟΥ WV2ZZZ7HΖ8Η105709, εξέφρασε τις ευχαριστίες προς την εταιρία και παρέπεμψε το θέμα στο Δ.Σ. του Δήμου Γορτυνίας για ευρύτερη ενημέρωση και συζήτηση για την λειτουργία του.

Σας παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εγγράφως (ΕΛΤΑ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) σε ποιο στάδιο βρίσκεται η όλη διαδικασία ώστε να έρθει αυτό το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας καθώς και το χρονοδιάγραμμα του Δήμου για την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας».


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews