ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/4/17

Εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης απινιδωτή και πρώτων βοηθειών από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Άρτας στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη


Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Άρτας

Εγκατάσταση τριών απινιδωτών σε απομακρυσμένα από το Κέντρο Υγείας χωριά του Δήμου μαςΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Εργαζόμενοι του Ε.Κ.Α.Β. μετέδωσαν γνώσεις τους σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Δήμο μας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δήμο μας εκπαιδευτικό σεμινάριο χρήσης απινιδωτή και παροχής πρώτων βοηθειών από πολυπληθή ομάδα εκπαιδευτών του Ε.Κ.Α.Β.
Ο Δήμος με την υποστήριξη και την συνεργασία εκπαιδευτών του Ε.Κ.Α.Β. οργάνωσε 7ωρο σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή από τους δημότες μας !
Οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β. με υποδειγματικό τρόπο μετέδωσαν τις γνώσεις τους στον πρώτο πυρήνα εκπαιδευομένων που απαρτιζόταν από τριάντα (30) άτομα. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε αίθουσες του Λυκείου της Άνω Καλεντίνης.

Ευχαριστούμε την ομάδα εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. για την εκπαίδευση και ενημέρωση των δημοτών μας καθως και τους συγχαίρουμε για το έργο τους συνολικότερα ως υπηρεσία !

Στην δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας και με τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει ο Δήμος μας λόγω των απομακρυσμένων περιοχών το έργο των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β. είναι ίσως το πιο σημαντικό για όλους μας .
Στους δημότες που συμμετείχαν στο Σεμινάριο αξίζουν πολλά μπράβο και ευχόμαστε το παράδειγμα τους να ακολουθήσει και δεύτερος πυρήνας δημοτών !
Θυμίζουμε ότι με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου έχει ήδη εγκατασταθεί απινιδωτής δωρεά του Σωματείου ΤΑΞΙ Άρτας στο Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης ενώ ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη έχει παραλάβει (3) απινιδωτές από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών μετά από αίτημα του Δήμου μας προς τον Ιατρικό Σύλλογο και την ανταπόκριση του προέδρου του και Δημάρχου Αμαρουσίου κυρίου Γ. Πατούλη.
Η εγκατάσταση των τριών απινιδωτών θα γίνει σε απομακρυσμένα από το Κέντρο Υγείας χωριά του Δήμου μας ενώ ταυτόχρονα επιδιώκεται μέσω προσπαθειών και αιτημάτων μας να εγκατασταθούν απινιδωτές σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες !Facebook Περικλής Μίγδος


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews