ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/4/17

Εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΑΒ στα Pearl Hotels


Τρίτη, 11 Απριλίου 2017
ΕΚΑΒNews

Τη Δευτέρα 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στα Sentido Pearl Hotels του Ρεθύμνου, εκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΑΒ.

Τα μέλη του προσωπικού των δύο ξενοδοχείων Aegean Pearl και Pearl Beach εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες, στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), τον οποίο πρόσφατα προμηθεύτηκαν τα ξενοδοχεία.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η γνώση και η απόλυτη ετοιμότητα για την παροχή άμεσης βοήθειας και υποστήριξης των ζωτικών λειτουργιών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η διοίκηση και το προσωπικό των δύο ξενοδοχείων ευχαριστούν τη Διευθύντρια ΕΚΑΒ Μάγδα Ζεάκη, την γιατρό Ζωή Μάρκου και τους διασώστες και εκπαιδευτές Μανώλη Λέκκα και Ανδρέα Βουρβαχάκη.
πηγή: rethemnosnews.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews