ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/5/17

Εκδήλωση των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας για την οδική ασφάλεια την Πέμπτη 18 Μάη, Audio


Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ -6 Καβάλας Κώστας Τσιτσιλικάκης

Εκδήλωση των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας για την οδική ασφάλεια
kokkinokavalas.gr

Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση για την οδική συμπεριφορά, με τίτλο «Οδήγηση-Η πιο επικίνδυνη καθημερινή συμπεριφορά μας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μάη.

Κώστας Φιλίδης – Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση για την οδική συμπεριφορά, με τίτλο «Οδήγηση-Η πιο επικίνδυνη καθημερινή συμπεριφορά μας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μάη.

Στην εκδήλωση, που θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου και θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα, θα μιλήσει ο διασώστης, μέλος του Σωματείου, Τάσος Κοσαντζής και θα προβληθεί σχετικό ντοκιμαντέρ του γνωστού οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Ιαβέρη.

Για την εκδήλωση μίλησε στο «Κόκκινο Καβάλας» ο πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Τσιτσιλικάκης, ο οποίος δήλωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί το φθινόπωρο, με προβολή του υλικού στα σχολεία.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Κώστα Τσιτσιλικάκη στην εκπομπή «Καβάλα στο Κόκκινο»:Δημοσιεύτηκε 15/5/2017Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews