ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/5/17

Διασώστες του ΕΚΑΒ Ρόδου στο 4ο Γενικό Λύκειο


Σάββατο, 6 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Διασώστες του ΕΚΑΒ Ρόδου στο 4ο Γενικό Λύκειο
diasostesrodou.blogspot.gr


Το 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει στο αμφιθέατρο του σχολείου τους Διασώστες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) Ρόδου.
Οι Διασώστες πραγματοποίησαν με τους μαθητές της Α΄τάξης διήμερο εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα παροχής πρώτων βοηθειών με θέμα «Υποστήριξη Λειτουργιών Πνευμόνων και Καρδιάς, Τραυματισμοί, Παθολογικά Περιστατικά και Χρήση Α.Ε.Α.).


Η εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών στην παροχή πρώτων βοηθειών παρέχει ασφάλεια στους ίδιους και στους γύρω τους σε περίπτωση ανάγκης, εξασφαλίζοντας την επιβίωση μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο με το ειδικευμένο προσωπικό.
Γι’ αυτόν τον λόγο αποτελεί προτεραιότητα του προγράμματος εξωδιδακτικών δραστηριοτήτων του 4ου ΓΕΛ.
Ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον των μαθητών επιβεβαίωσαν την επιλογή αυτή και ενίσχυσαν την άποψη εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων ότι η εκμάθηση πρώτων βοηθειών πρέπει να ενταχθεί συστηματικά στο πρόγραμμα όλων των σχολείων.


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Ρόδου ευχαριστεί θερμά του Διασώστες του Ε.Κ.Α.Β. Σπανό Παναγιώτη, Πιπερίδη Γιώργο, Χατζημανώλη Αντώνη, Χατζηλιάδου Σοφία, Σαλαώρα Λαμπρινή, Ρηγόπουλο Κωνσταντίνο και Ευθυμίου Κυριάκο για την άρτια ενημέρωση που προσέφεραν στους μαθητές του σχολείου και τους εύχονται καλή συνέχεια στο πολύτιμο κοινωνικό έργο τους.Ευχαριστούμε το 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου για την φιλοξενία!


ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews