ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/5/17

Μαθήματα διάσωσης από το ΕΚΑΒ Χίου σε μαθητές του 4ου Γυμνασίου


Σάββατο, 13 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Μαθήματα... διάσωσης
alithia.gr

Σύμφωνα με σχετικό δελτίου τύπου, ένα να διαφορετικό μάθημα, από αυτά που μπορεί να σώσουν το πιο πολύτιμο αγαθό στη γη, τη ζωή, έλαβαν από τον Τομέα Χίου του Ε.Κ.Α.Β. οι μαθητές της Γ’ Τάξης του 4ου Γυμνασίου Χίου.

Ομάδα διασωστών του ΕΚΑΒ, βρέθηκε στο σχολείο διδάσκοντας στους μαθητές βασικά μαθήματα πρώτων βοηθειών όπως την αντιμετώπιση πνιγμονής απο ξένο σώμα και η εξασφάλιση αεραγωγού, την βασική Υποστήριξη ζωής (ΚΑΡΠΑ) και θέση ασφαλείας και τέλος τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις ερωτήσεις τους στους διασώστες ενώ ακολούθησε και πρακτική άσκηση πάνω σε όσα διδάχθηκαν.


Πηγή: alithia.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews