ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/5/17

Επίσκεψη Νίκου Ηγουμενίδη στη 4η Περιφέρεια ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο


Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Σχόλια του ΕΚΑΒNews στην τοποθέτηση του κου Ν. Ηγουμενίδη στην πρόσφατη τοποθέτηση του στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Επίσκεψη Νίκου Ηγουμενίδη στη 4η Περιφέρεια ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο
creteplus.gr

Προγραμματισμένη επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στη 4η Περιφέρεια ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Κατά τη διάρκεια της πολύωρης επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και διεξοδική ενημέρωση για τα προβλήματα και θέματα που αφορούν στο ΕΚΑΒ.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν η Διευθύντρια κα Μαγδαλινή Ζεάκη, ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης κ. Γιανναδάκης, ο υπεύθυνος του Τηλεφωνικού Κέντρου κ. Ζαφειρίου, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Εργαζομένων κ.κ. Καλογιαννάκης και Καρακωνσταντάκης, η προϊσταμένη των Διοικητικών Υπηρεσιών κα Καραγιαννάκη και η υπεύθυνη εξοπλισμού κα Γριτζέλη.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα και στους τρόπους βέλτιστης υγειονομικής κάλυψης της Κρήτης, αλλά και ειδικότερα στο Νομό Ηρακλείου, και στα θέματα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Ο Νίκος Ηγουμενίδης, στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής και ουσιαστικής συζήτησης, ενημέρωσε για το συνολικό σχεδιασμό για το ΕΚΑΒ και αναφέρθηκε από την πλευρά του στις προτάσεις και σκέψεις του που βασίζονται στο επιστημονικό εργαλείο που προσφέρει ο Χάρτης Υγείας της Κρήτης και στις ανάγκες  καθολικής και υγειονομικής κάλυψης του πληθυσμού.

Πηγή: creteplus.gr

Ο Νίκος Ηγουμενίδης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για το ΕΚΑΒ 27 4 2017
ΕΚΑΒNews

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απρ 2017

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗΣ Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου
Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, από τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, σχετικά με τα πεπραγμένα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.).


Σχόλια του ΕΚΑΒNews στην πρόσφατη τοποθέτηση του κου Ν. Ηγουμενίδη στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ν. Ηγουμενίδης: Τι είναι ασφαλέστερο για τον άρρωστο;
Να μετακινηθεί με το ασθενοφόρο που θα οδηγεί ο οδηγός του δημάρχου ή ο οδηγός του Πυροσβεστικού οχήματος που εκείνη την στιγμή κάθεται;
ή να μεταφερθεί στη καρότσα ενός αγροτικού οχήματος;

Το να μεταφερθεί με ασφάλεια από δύο διασώστες του ΕΚΑΒ; Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο για εσάς κύριε Ηγουμενίδη;

Ν. Ηγουμενίδης: Κ.Υ. Βιάννου: Οι διακομιδές από την Βιάννο στο Νοσοκομείο που απέχει 60—70  χιλιόμετρα σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν την μία διακομιδή ανά διήμερο. Πόσοι οδηγοί ασθενοφόρων /διασώστες χρειάζονται για να κάνουν μία διακομιδή ανά διήμερο; Έφτανε και ένας!!!

Χωρίς σχόλια!!


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews