ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/5/17

Διοικητής 5ης ΥΠΕ: Δρομολογούμε 24ωρη κάλυψη ΕΚΑΒ στην Αγιά!!


Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Ν. Αντωνίου: Δρομολογούμε 24ωρη κάλυψη ΕΚΑΒ στην Αγιά
ert.gr

Την είδηση ότι για το Κέντρο Υγείας στην Αγιά Λάρισας δρομολογείται η δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ, έτσι ώστε οι κάτοικοι να έχουν 24ωρη κάλυψη, έδωσε στην ΕΡΤ Λάρισας ο Νέστορας Αντωνίου, διοικητής της 5ης ΥΠΕ.

Σύμφωνα με τον κ.Αντωνίου, αυτές τις μέρες σε εξέλιξη είναι οι συζητήσεις με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας προκειμένου αυτό να πραγματωθεί.

«Η 5η ΥΠΕ θα βοηθήσει με την πρόσληψη ενός επικουρικού οδηγού, για 2 χρόνια, και εξετάζεται αν μπορεί και το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας να διαθέσει έναν οδηγό του, έτσι ώστε με τους υπόλοιπους 3 οδηγούς που διαθέτει ήδη το Κ.Υ να γίνει εφικτή η 24ωρη κάλυψη σε ασθενοφόρα και πλήρωμα για την Επαρχία Αγιάς που το δικαιούται καθώς και μακριά είναι από τη Λάρισα και πολυπληθής» ανέφερε στην ΕΡΤ Λάρισας ο Νέστορας Αντωνίου.

Πηγή: ert.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews