ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/5/17

Το υψηλό τους επίπεδο και την επαγγελματική τους επάρκεια επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κρήτης , Audio


Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων Αντώνης Κιοπές

Χανιά: Έπαθε τρεις ανακοπές και τον έσωσε το ΕΚΑΒ! (audio)
ert.gr

Το υψηλό τους επίπεδο και την επαγγελματική τους επάρκεια επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά το απόγευμα της Δευτέρας οι διασώστες του ΕΚΑΒ Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ασθενοφόρο κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό περιστατικό στο Ηράκλειο, με έναν ασθενή ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.

Κατά την διάρκεια του περιστατικού, ο ασθενής υπέστη τρεις συνολικά ανακοπές, με το πλήρωμα του ασθενοφόρου και τον γιατρό του ΕΚΑΒ να δίνουν μάχη με το χρόνο, καθώς ταυτόχρονα με τις πρώτες βοήθειες και την επαναφορά του, ο άνδρας έπρεπε να διακομιστεί ταχύτατα στο νοσοκομείο.

Το ΕΚΑΒ ενημέρωσε άμεσα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου προκειμένου οι γιατροί των ΤΕΠ να περιμένουν το ασθενοφόρο κυριολεκτικά στην …είσοδο! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή…

Μιλώντας στο σταθμό μας ο Αντώνης Κιοπές αναφέρθηκε στο περιστατικό στις δύσκολες περιπτώσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει το ΕΚΑΒ στα πρόβλημα υποστελέχωσης που συνεχίζει να υπάρχει. και ευχήθηκε ένα όμορφο καλοκαίρι σε όλους χωρίς περιστατικά, αλλά για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η προσοχή όλων μας όπως είπε.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξηΔημοσιεύτηκε 23/5/2017


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews