ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/5/17

Ξεγεννώντας στην Άνδρο!!!


Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Rania Taousani, στο Κ.Υ. Άνδρου, τον Ιερώνυμο Βοσκάκη, τους πιλότους της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ!

Ξεγεννώντας στην Άνδρο!!!
enandro.gr

To ελικόπτερο της Πυροσβεστικής στο ελικοδρόμιο παραλαμβάνει από την μαία το νεογέννητο και την μητέρα να τους μεταφέρει στην Αθήνα για τα περαιτέρω. Ακόμα μια φορά το πυροσβεστικό σώμα ήταν παρών όταν του ζητήθηκε...

(Από τον αναγνώστη μας Δ.Λ. λάβαμε το παρακάτω σημείωμα από το facebook και το αναρτάμε για να δούμε πως προσπάθησαν όλοι - από το ΕΚΑΒ της Άνδρου και το Κέντρο Υγείας μέχρι την πυροσβεστική - στα δύσκολα για να έρθει ένα παιδί στον κόσμο στο Κέντρο Υγείας Άνδρου... Εν Άνδρω).

Εχτές 29 Απριλίου ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την οικογένεια μας !!ήρθε στη ζωή το δεύτερο μας εγγονάκι. Ένας ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ… αφού θέλησε να γεννηθεί στο κέντρο υγείας Άνδρου!!!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στην Rania Taousani σε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας και των γιατρών τον κύριο Ιερώνυμο Βοσκάκη τους πιλότους της πυροσβεστικής και τους γιατρούς του ΕΚΑΒ που κάτω από δύσκολες συνθήκες έφεραν στον κόσμο τον εγγονό μου γιατί όλοι ξέρουμε πως το Κέντρο Υγείας της Άνδρου δεν είναι τόσο επανδρωμένο για πολύ δύσκολες καταστάσεις όμως οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό...…...και τέλος την νύφη μου την Πελαγίτσα την μανούλα που πέρασε όλη την ταλαιπωρία με πολύ δύναμη για να μας κάνει όλους ευτυχισμένους και όλους τους φίλους και συγγενείς που ήταν κοντά μας !!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΗΣ ΑΝΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Eleni Doukissa-kurtata

Δημοσιεύτηκε 30/4/2017

Πηγή: enandro.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews