ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/5/17

Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα στο τροχαία, Βίντεο ο εκπρόσωπος του Σωματείου ΕΚΑΒ Καβάλας


Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Εκδήλωση του Σωματείου Καβάλας με θέμα την οδηγική συμπεριφορά και τα τροχαία ατυχήματα την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με ομιλητή τον διασώστη του ΕΚΑΒ Τάσου Κοσατζή.

Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα στο τροχαία (video)
videotex.gr

Για ακόμη μία φορά, τα στοιχεία για τα τροχαία δυστυχήματα στη χώρα μας είναι απογοητευτικά, καθώς έχουμε το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας. Δυστυχώς, οι Έλληνες οδηγοί είναι από τους χειρότερους στην Ευρώπη, καθώς υπολείπονται σε εκπαίδευση, κουλτούρα και οδηγική παιδεία.

Το χειρότερο είναι ότι τα συχνότερα θύματα των συγκρούσεων είναι νέοι. Στο πλαίσιο αυτό το Σωματείο των Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ της Καβάλας διοργανώνουν την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο «Γιώργος Παυλίδης» της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, εκδήλωση με θέμα την οδηγική συμπεριφορά και τα τροχαία ατυχήματα.

Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα στο τροχαία
ENA CHANNEL GREECE

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐ 2017

Πηγή: videotex.grΔείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews