ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/5/17

Αποτελέσματα Συνεδρίου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ


Τρίτη, 9 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNewsΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποτελέσματα Συνεδρίου

Σας γνωστοποιούμε ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Θεσσαλονίκη στις 6 & 7/5/2017 το Καταστατικό και το Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας.

Στο καταστατικό Συνέδριο αφού διαβάστηκε άρθρο – άρθρο, έγιναν τοποθετήσεις και ομόφωνα αποφασιστήκαν κατά άρθρο αλλαγές.

Οι αλλαγές που προέκυψαν στο καταστατικό μας προωθούν την συλλογικότητα και την πολυφωνία τόσο στο Δ.Σ όσο και στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας.

Στο τακτικό μας συνέδριο στις 7/5/2017 παρουσιάστηκε ο Διοικητικός Απολογισμός από τον πρόεδρο κ. Αγγελίδη Χ. όπου και ψηφίστηκε ομόφωνα.

Επίσης παρουσιάστηκε ο Οικονομικός Απολογισμός από τον Πρόεδρο της Εξελεγκτικής Επιτροπής  κ.  Μαρκάκη Μιχαήλ, όπου ψηφίστηκε από όλους τους Συνέδρους, Εκτός από τον Σύνεδρο κ. Παπανικολάου Στέλιο.

Η έκθεση του  Οικονομικού Απολογισμού και τα πρακτικά της Εξελεγκτικής Επιτροπής  βρίσκονται στην Σελίδα της ΠΟΠ ΕΚΑΒ

Τέλος  παρουσιάστηκε  από το Μέλος του Δ.Σ κ Ροκαδάκη Μανώλη  η πρόταση της Ομοσπονδίας μας για την ένταξη της Ειδικότητας των Διασωστών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  καθώς και μελέτη για την έμψυχη αλλά και υλικοτεχνική δομή του ΕΚΑΒ σήμερα. Η μελέτη του Συναδέλφου κ. Ροκαδάκη  έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από το σύνολο των Συνέδρων και θα σας την κοινοποιήσουμε το επόμενο διάστημα.

Ο Διοικητικός απολογισμός των πεπραγμένων  της ΠΟΠ ΕΚΑΒ είναι ο παρακάτω.
(κάνοντας ctrl + κλικ με το ποντίκι σας στο κάθε link ανοίγει το αντίστοιχο έγγραφο)32. Κινητοποιήσεις - αποχή από δευτερογενείς μεταφορές (επανεξετάσεις, εξιτήρια) 30/10/2015  

58. Δικαίωση των προσπαθειών μας   


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews