ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/5/17

Κινδύνευσε να πεθάνει ο πατέρας του και δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Χάρακα!


Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Κινδύνευσε να πεθάνει ο πατέρας του και δεν υπήρχε οδηγός ασθενοφόρου!
ekriti.gr

Σήκωσε τον άρρωστο, ηλικιωμένο πατέρα του στους ώμους του και τον έβαλε στο αυτοκίνητό του καθώς το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας... ήταν αδύνατο να έρθει. Πρόκειται για ακόμα μία ιστορία ασθενούς που δεν διακομίζεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά, όχι γιατί δεν υπάρχει όχημα, αλλά γιατί δεν υπάρχει οδηγός!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από τη αρχή.

Σήμερα στις 7 το πρωί, ένας ηλικιωμένος άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί επειγόντωνς στο Κέντρο Υγείας Χάρακα καθώς είχε πέσει σε υπογλυκαιμικό κώμα. Ο γιος του ασθενούς, κ. Μανώλης Χ. καταγγέλλει στο ekriti.gr ότι κάλεσε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και ζήτησε να έρθει το ασθενοφόρο. Από εκεί, έλαβε την απάντηση ότι "ασθενοφόρο υπάρχει, οδηγός δεν υπάρχει" και ότι "οδηγό θα έχουμε από τις 3 το μεσημέρι και μετά".

Σύμφωνα με τα στελέχη του Κέντρου Υγείας Χάρακα, η έλλειψη οδηγού στην πρωινή βάρδια είναι κάτι γνωστό. Όπως λένε, η μόνη βάρδια που έχει πρόβλημα είναι η πρωινή αφού το απόγευμα και τη νύχτα και ασθενοφόρο υπάρχει και οδηγός.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Μανώλης Χ, αυτή είναι μία απαράδεκτη κατάσταση και συμπλήρωσε πως "δεν θα ήθελα καν να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί αν εκείνη την ώρα δεν είχα αυτοκίνητο για να μεταφέρω τον πατέρα μου σε ιδιώτη γιατρό".

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Πηγή: ekriti.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews