ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/5/17

Η αναμονή για το ΕΚΑΒ Θάσου συνεχίζεται παρά τις υποσχέσεις της διοίκησης του ΕΚΑΒ!


Τρίτη, 9 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Παρά τις υποσχέσεις από την διοίκηση του ΕΚΑΒ για λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Θάσου από τον Σεπτέμβριο του 2016 με μετακίνηση 5 διασωστών με σκοπό την 24ωρη κάλυψη του νησιού, αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα….

Δείτε τις δηλώσεις για την λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ Θάσου

Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ επανέλαβε την δέσμευση του για ενίσχυση του υποσύσταση Τομέα ΕΚΑΒ Θάσου με 5 άτομα εντός των ημερών ( δηλώσεις 25/9/2016) με απόφαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου!!, Βίντεο

Συνέντευξη ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Καβάλας και του Κέντρου Πρίνου-Θάσου κος κ. Θωμάς Αγγελόπουλος

Η αναμονή για το ΕΚΑΒ Θάσου συνεχίζεται
proininews.gr

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ μίλησε χθες ο διευθυντής του ΕΚΑΒ της περιφερειακής ενότητας Καβάλας και παράλληλα διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου. Ο κ. Αγγελόπουλος εξήγησε ότι συνεχίζει να περιμένει τη στελέχωση του ΕΚΑΒ Θάσου. Ειδικότερα, περιμένει πέντε διασώστες κι ελπίζει ότι το υπηρεσιακό συμβούλιο του ΕΚΑΒ θα αποφασίσει σχετικά εντός των επόμενων ημερών και πριν τον Ιούνιο.

Το ΕΚΑΒ Θάσου, θύμισε ο κ. Αγγελόπουλος, ιδρύθηκε την άνοιξη του 2016. Έκτοτε διαθέτει ένα και μόνο διασώστη προερχόμενο από το ΕΚΑΒ Καβάλας. Υπάρχει δέσμευση για πέντε περιπτώσεις διασωστών που δέχονται να μετακινηθούν και να εργασθούν στο νησί. Οι αιτήσεις τους υπάρχουν. Όμως, επί τόσους μήνες το υπηρεσιακό συμβούλιο δεν αποφάσιζε σχετικά, πιθανότατα προκειμένου να μη δημιουργήσει προβλήματα στα τμήματα του ΕΚΑΒ από τα οποία θα αποχωρούσαν οι πέντε διασώστες.

Με τις προσλήψεις επιπλέον προσωπικού φαίνεται πως λύθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Έτσι, ο κ. Αγγελόπουλος ελπίζει ότι εντός των ημερών το υπηρεσιακό συμβούλιο θα εγκρίνει τη μετάθεση πέντε διασωστών από διάφορα σημεία της Ελλάδας και κυρίως από την Αθήνα προ το ΕΚΑΒ που βρίσκεται στο νησί της Θάσου. Πως όμως θα λειτουργήσει με έξι άτομα προσωπικό το ΕΚΑΒ του νησιού; Ο κ. Αγγελόπουλος μας εξήγησε: «Διαθέτουμε επίσης τέσσερις οδηγούς κι άρα συνολικά μαζί με τα έξι άτομα (1 + 5) θα δημιουργηθεί μια ικανοποιητική τουλάχιστον 10μελης δύναμη για την έναρξη του ΕΚΑΒ».

Ενδιαφέρον όχι μόνο για τη δημιουργία αλλά και για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ Θάσου επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει ο βουλευτής Καβάλας Γιώργος Παπαφιλίππου.

Πηγή: proininews.grΔείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews