ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/5/17

Παραδόθηκε το ασθενοφόρο από την ΕΒΟΛ αλλά δεν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ


Κυριακή, 21 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Παραδόθηκε το ασθενοφόρο από την ΕΒΟΛ αλλά δεν παρελήφθη από το ΕΚΑΒ
myvolos.net

Αντιμέτωποι με την γραφειοκρατία βρίσκονται οι δωρητές ασθενοφόρου αξίας 60.000 ευρώ στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου καθώς το όχημα ακόμη δεν έχει παραληφθεί από το ΕΚΑΒ.

Το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο που παραδόθηκε από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και το ΕΚΑΒ για να καλύψει ανάγκες διακομιδών στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, παραμένει από τις 5 Μαΐου στο προαύλιο της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ καθώς δεν έχουν γίνει οι διαδικασίες για την έκδοση πινακίδων κυκλοφορίας και παραλαβής από το ΕΚΑΒ, το οποίο διαχειρίζεται τον στόλο όλων των ασθενοφόρων.

Οι υπεύθυνοι του Συνεταιρισμού, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα παραλάβει από την Peugeot και το δεύτερο ασθενοφόρο που έχει αποφασιστεί να δωρηθεί στο Νοσοκομείο Βόλου, είναι προβληματισμένοι από τη διαχείριση της δωρεάς τους και βλέπουν το ασθενοφόρο να παραμένει στο προαύλιο της ΕΒΟΛ αντί να χρησιμοποιείται για τον σκοπό της δωρεάς.

«Προχθές, είχαν πάλι πρόβλημα στο ΚΥ Βελεστίνου. Εμείς για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα δωρήσαμε το ασθενοφόρο αλλά όπως βλέπεται, ακόμη δεν το έχουν παραλάβει», ανέφερε ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτας Πρίντζος.

Κι αν η παραλαβή του δωρεάν ασθενοφόρου, προσκρούει σε γραφειοκρατικά ζητήματα, φανταστείτε ποιά θα είναι η εξέλιξη της απόφασης του Συνεταιρισμού να διαθέσει για ένα χρόνο και οδηγό για το ασθενοφόρο, με τις αποδοχές και τις ασφαλιστικές εισφορές του οδηγού να καλύπτονται από την ΕΒΟΛ…

Πηγή: myvolos.net

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews