ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/17

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το έργο του ΕΚΑΒ!


Παρασκευή, 5 Μάιου 2017
ΕΚΑΒNews

Η Περιφέρεια στηρίζει το έργο του ΕΚΑΒ
cretalive.gr

Συνάντηση Περιφερειάρχη με την νέα Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κρήτης

Την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο έργο αλλά και στις υλικοτεχνικές υποδομές του ΕΚΑΒ για την καλύτερη λειτουργία του είναι έμπρακτη και θα συνεχιστεί, τονίστηκε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη με την νέα Διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κρήτης Μάγδα Ζεάκη η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στη Περιφέρεια στο πλαίσιο ανάληψης των νέων της καθηκόντων.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχήθηκε στη νέα διευθύντρια καλή επιτυχία στο έργο της επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης  σταθερά συνεχίζει να στηρίζει σε επίπεδο εξοπλισμού το ΕΚΑΒ Κρήτης. Από την πλευρά της η κ. Ζεάκη ευχαρίστησε τον Σταύρο Αρναουτάκη για την έμπρακτη βοήθεια της Περιφέρειας προς το ΕΚΑΒ και ανέφερε ότι η συνεργασία αυτή αποβαίνει προς όφελος της κοινωνίας της Κρήτης.

Πηγή: cretalive.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. μπραβο σου μαγδα εισαι αξια ιατρος και ετσι θασε και στα καθηκοντα του διευθηντου παντα τετια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews