ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/5/17

Τα προβλήματα και οι ελλείψεις του Τομέα ΕΚΑΒ Χίου στην Βουλή από τον Νότη Μηταράκη


Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

Επιστολή της Τριμελούς Επιτροπής του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στον Τομέα ΕΚΑΒ Χίου με τα προβλήματα και τις ελλείψεις.


Τα προβλήματα και οι ελλείψεις λειτουργίας στον Τομέα ΕΚΑΒ Χίου κατατέθηκαν από τον βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη  στον υπουργό Υγείας κο Α. Ξανθό.

Η υποστελέχωση του τομέα ΕΚΑΒ Χίου και η απουσία ιατρικού προσωπικού σε 24ωρη βάση στους χώρους φιλοξενίας προσφύγων δυσχεραίνουν το έργο και επηρεάζουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα του ΕΚΑΒ

ΑΝΑΦΟΡΑ
Θέμα: εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την υποστελέχωση του τομέα ΕΚΑΒ Χίου, γεγονός που επιδρά στην επιχειρησιακή του αποτελεσματικότητα και επικαλούμενο ελλείψεις και επιβαρυντικούς παράγοντες όπως η απουσία ιατρικού προσωπικού σε 24ωρη βάση στους χώρους φιλοξενίας προσφύγων, αιτείται την ενίσχυση των δομών του ΕΚΑΒ της περιοχής με ανθρώπινους πόρους και την επίλυση μιας σειράς διαχειριστικών ζητημάτων που θα διευκολύνουν το έργο του ΕΚΑΒ στην ευρύτερη περιοχή.
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 19/05/2017
Καταθέτοντες: Μηταράκης Παναγιώτης (Νότης)
Υπουργεία: Υγείας
        Η Τριμελής Επιτροπής του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στον Τομέα ΕΚΑΒ Χίου
Ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης  


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews