ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/17

Η οικογένεια Τζον Κατσιματίδη δώρισε ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ


Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017
ΕΚΑΒNews

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η οικογένεια Τζον Κατσιματίδη δώρησε Ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ
aegeanews.gr

Παραδόθηκε σήμερα στο ΕΚΑΒ ένα πλήρες εξοπλισμένο ασθενοφόρο, μετά από την ευγενική χορηγία της οικογένειας του συμπατριώτη μας από την Νίσυρο, John Catsimatidis.

Το πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο που το International Foundation for Greece, δώρισε στο ΕΚΑΒ, αξιοποιώντας την ευγενική χορηγία της οικογένειας John Catsimatidis.

Στην παράδοση – παραλαβή της δωρεάς παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ.Κώστας Καρακατσιανόπουλος, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Λεβέντη κα Ασπασία Λεβέντη.

Δημοσιεύτηκε 16/5/2017


Πηγή: aegeanews.gr

Τελευταία ενημέρωση 17/5/2017, 22:00

Αθήνα 17 Μαΐου 2017
Την Τρίτη 16 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΚΑΒ, η Πρόεδρος του INTERNATIONAL FOUNDATION FOR GREECE (IFG) κα Ασπασία Λεβέντη, αξιοποιώντας την ευγενική χορηγία της οικογένειας Ι. Κατσιματίδη, παρέδωσε ένα πλήρως εξοπλισμένο Ασθενοφόρο όχημα στον Προέδρο του ΕΚΑΒ κο Κωνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο.
Η συγκεκριμένη δωρεά είναι χορηγία της οικογένειας Ι. Κατσιματίδη, την οποία, οι ιδρυτές του IFG Ασπασία και Γιώργος Λεβέντης αξιοποίησαν, υπηρετώντας με συνέπεια τους ιδρυτικούς στόχους του ιδρύματος για τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.
Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης του Ασθενοφόρου, η κα Λεβέντη σημείωσε ότι η δωρεά επετεύχθη μέσω της συνεργασίας του IFG με την οικογένεια Ι. Κατσιματίδη και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των πρωταρχικών στόχων του ιδρύματος οι οποίοι αφορούν στην αγορά ειδικού ιατρικού εξοπλισμού, ασθενοφόρων και οχημάτων ταχείας ανταπόκρισης καθώς και στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και ευαγή ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Καρακατσιανόπουλος, ευχαρίστησε θερμά το IFG και προσωπικά την κα Λεβέντη για τη σημαντική της πρωτοβουλία και τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και συνεργασίες ενισχύουν αποτελεσματικά την επιχειρησιακή ικανότητα του ΕΚΑΒ, συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας προς τους συνανθρώπους μας, ενώ ταυτόχρονα  International Foundation for Greece Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στηρίζουν έμπρακτα τις καθημερινές προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας.
Στην παράδοση παραβρέθηκαν εκ μέρους του IFG η Πρόεδρός του κα Ασπασία Λεβέντη και ο γιος της και Trustee του Ιδρύματος Βασίλης Λεβέντης, ενώ εκ μέρους του ΕΚΑΒ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρός του κος Κ. Καρακατσιανόπουλος, ο Δ/ντης Οργάνωσης και Συντονισμού κος Κ. Λαζαράκης και η γιατρός του ΕΚΑΒ κα Δ. Γκέσουρα

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Τάσος Παλαιοπάνος - Nextcom Α.Ε., Λεωφ. Κηφισίας 125-127, ΤΚ 115 24 Αμπελόκηποι Αθήνα, τηλ: 2106100180, e. accounting4@nextcom.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews